Порошенко готує позов до «Кварталу 95», причина – висловлювання президента Інгульця Поворознюка

Переглядів 377
Андрій Піскун Андрій Піскун
2 голоси
Порошенко готує позов до «Кварталу 95», причина – висловлювання президента Інгульця Поворознюка
Порошенко і Поворознюк. Колаж: ukrfootball
Колишньому президенту України Петру Порошенку не сподобався випуск програми «Байрактар News», яку випускає студія «Квартал 95».

Гостем однієї з програм став президент Ингульця Олександр Поворознюк. Функціонер в ефірі звинуватив Порошенка у тому, що той вкрав у нього 32 мільйони гривень. Поворознюк мав на увазі банкрутство банку «Хрещатик» у 2016 році, у якому він мав на рахунку мільйони гривень. 

На це відреагували адвокати Петра Порошенка, які заявили, що хочуть перевірити, за які кошти знімають цю передачу, назвавши її «лайном». 

«Ми сьогодні подаємо кілька запитів, метою яких є з'ясувати, що взагалі відбувається, чим займається Студія «Квартал 95», на які гроші? Чи це має відношення до якихось офшорних компаній? І головне – яким чином кошти платників податків витрачаються на таке лайно», – цитує адвоката Іллю Новікова прес-служба політичної партії «Європейська солідарність».

Студія «Квартал 95» у соцмережах вже відреагувала на ситуацію, написавши, що «Байрактар News» знімається за власні кошти.

X