«Посада президента – не власність Павелка»: у Левченка є питання до очільника УАФ

Переглядів 510
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
«Посада президента – не власність Павелка»: у Левченка є питання до очільника УАФ
Андрій Павелко. Фото: УАФ
Екс-футболіст збірної України та очільник профспілки футболістів Нідерландів Євген Левченко дав власну оцінку роботі УАФ на чолі з Андрієм Павелком.

Левченко на власній Facebook-сторінці описав власне бачення ситуації в українському футболі, піднявши низку незручних питань на адресу керівництва УАФ.

«Що саме з обіцяного було виконано? Де звіти про виконану роботу та фінансову складову? Чому у нас немає прозорості, поваги до футбольної громадськості, футболістів, журналістів? Де план розвитку українського футболу на короткий та довгий час? Чому було переписано статути УАФ? Хто за це відповідає? Чому використовуються методи залякування, маніпуляції та тиску?».

Колишній футболіст здивований тим, як чиновники УАФ чіпляються за свої посади до останнього.

«Конкретне питання до пана Павелка, чому ви не залишите посаду, якщо ви не в змозі керувати Українським футболом? У цьому немає нічого ганебного. Адже це не ваша власність. Нехай біля керма стануть інші, компетентніші люди. І ще, якщо ми прагнемо демократичних цінностей, то й методи мають бути відповідними», – написав Левченко.

Додамо, що раніше президент УАФ Андрій Павелко та генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький отримали запобіжний захід у два місяці арешту у справі про розкрадання коштів на штучних полях. Щоправда, обидва вийшли під заставу майже 20 млн грн.

Українських футбольних чиновників підозрюють у розкраданні грошей під час будівництва заводу з виробництва штучних футбольних полів.

 

X