«Поставив би Яремчука, стиснувши зуби»: у Бельгії здивовані недовірою до українського форварда Брюгге

Переглядів 2447
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Поставив би Яремчука, стиснувши зуби»: у Бельгії здивовані недовірою до українського форварда Брюгге
Роман Яремчук. Фото: ФК Брюгге
Роман Яремчук вийшов на заміну лише на одну хвилину основного часу поєдинку Брюгге проти Антверпена (0:0) у рамках 24 туру чемпіонату Бельгії. Аналітик Марк Дегріс залишився здивований такою ситуацією.

Роман Яремчук мав грати в основному складі у виїзному матчі Брюгге проти Антверпена, вважає Дегріс. Незважаючи на свою слабку статистику, українець потребує довіри від тренера.

«Паркер продовжує шукати. Він знову зробив п'ять замін, які я не розумію. Вже багато сказано про те, що Яремчук не забив, але як щодо Сова? Він не забивав набагато довше. Я все одно стиснув би зуби і поставив Яремчука».

Дегріс вважає, що головний тренер команди Скотт Паркер затягнув зі своїми замінами у матчі.

«Мені здалося дуже дивним, що Паркер чекав до 89-ї хвилини, щоби ввести Яремчука. І це в той час, коли Брюгге не міг створити жодних моментів, маючи м'яч. Я думаю, що Паркера влаштував рахунок 0:0, але в атаці вони ніяк не показали себе», – сказав аналітик у коментарі в HLN.

Нагадаємо, що Яремчук у поточному сезоні провів за Брюгге 21 матч у всіх турнірах, у яких забив два голи та віддав дві результативні передачі.

X