«Потрібно буде сплатити серйозну неустойку»: джерело прояснило ситуацію з майбутнім Скрипника у Ворсклі

Переглядів 8949
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Потрібно буде сплатити серйозну неустойку»: джерело прояснило ситуацію з майбутнім Скрипника у Ворсклі
Віктор Скрипник. Фото: ФК Динамо
Ворскла має фінансові проблеми через неприємності власника клубу Костянтина Жеваго, якого раніше заарештували у Франції. Стала відома доля головного тренера команди Віктора Скрипника.

У другій половині сезону УПЛ Ворскла планує збільшити кількість гравців молодіжного складу в основній команді, щоб розвантажити зарплатну відомість.

Ведучий програми «ТаТоТаке» Михайло Співаковський прокоментував ситуацію з майбутнім Віктора Скрипника на посаді головного тренера Ворскли. 

«Скрипник нікуди не піде. У нього є контракт і висока зарплата. Потрібно розуміти також, що для того, щоб позбавитися Скрипника, потрібно буде сплатити серйозну неустойку. По моїй інформації, компенсація на перший рік за достроковий розрив контракту дуже висока», – сказав Співаковський.

Нагадаємо, що Віктор Скрипник очолив Ворсклу цього літа. Наставник прийшов на зміну несподівано звільненому Юрію Максимову, який привів полтавців до п'ятого місця минулого сезону УПЛ на момент призупинення чемпіонату.

На зимову перерву Ворскла пішла на дев'ятому місці у турнірній таблиці УПЛ, набравши 18 очок у 15-ти матчах. Друга частина сезону відновиться на початку березня.

X