«Потрібно пережити цей складний період»: основний голкіпер Динамо Бущан розповів, коли повернеться на поле

Переглядів 1226
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Потрібно пережити цей складний період»: основний голкіпер Динамо Бущан розповів, коли повернеться на поле
Георгій Бущан. Фото: ФК Динамо
Воротар Динамо Георгій Бущан, який продовжує відновлюватися після травми, розповів, як почувається, та коли можна очікувати його повернення на поле.

В коментарі пресслужбі клубу Бущан заявив, що у найближчий час повернеться у загальну групу гравців команди.

«Я вже працюю на полі. За пару тижнів сподіваюся бути в строю разом з командою. Навантаження отримував у тренажерній залі, а тепер почав бігову роботу на полі. І у найближчий час планую повернутися до команди.

Прикро, що у нас виникла така складна ситуація з травмами воротарів, та й результати невтішні. Але хлопці хочуть перемагати у кожному матчі, просто потрібно пережити цей складний період».

Нагадаємо, що матч першого туру групового етапу Ліги Європи проти Фенербахче (1:2) 28-річний Бущан догравав з травмою меніска.

Перший номер Динамо у всіх турнірах відіграв дев'ять поєдинків, у яких пропустив 15 м'ячів та двічі зберіг ворота у недоторканності.

Нагадаємо, що 13 жовтня Динамо програло Ренну (0:1) в матчі четвертого туру групового етапу Ліги Європи. Після цього поєдинків у динамівців нуль очок і вони йдуть на четвертому місці в группі В. Ренн з десятьма балами вже вийшов до плей-офф Ліги Європи. Стільки ж очок у Фенербахче, який виграв у АЕКа з Ларнаки (2:1). Турки також вийшли до плей-офф ЛЄ. 

Кіпріоти мають три бали в активі і саме з ними динамівці будуть битися за потрапляння в Лігу конференцій, до якої можна вийти з третього місця. У п'ятому та шостому турах кияни зіграють з АЕКом на виїзді та з Фенербахче на своєму полі.