Поттер сказав, коли він може випустити Мудрика в матчі з Ліверпулем: перший тайм на «Енфілді» вже зіграно

Переглядів 427
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Поттер сказав, коли він може випустити Мудрика в матчі з Ліверпулем: перший тайм на «Енфілді» вже зіграно
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Наставник лондонського Челсі Грем Поттер збирається дати шанс себе проявити Михайлу Мудрику у другому таймі виїзного матчу АПЛ проти Ліверпуля.

Головний тренер Челсі Грем Поттер відповів на питання, чи є в українського вінгера лондонців Михайла Мудрика шанс дебютувати у сьогоднішньому матчі АПЛ проти Ліверпуля.

«Мудрик може вийти в кінці матчу. Як я сказав на прес-конференції, він небагато грав. Протистояти Ліверпулю – важкий челлендж. Клопп – чудовий тренер. У мене величезна повага до нього, це буде складний поєдинок», – сказав Грем Поттер в інтерв’ю BT Sport.

Додамо, що Михайло Мудрик не потрапив до стартового складу на матч 21 туру АПЛ з Ліверпулем. Перший тайм цього поєдинку завершився внічию 0:0.

Зазначимо, що Ліверпуль і Челсі зараз знаходяться у кризовому стані. Команди у турнірній таблиці АПЛ посідають не ті місця, на яких їх звикли бачити фанати. Мерсисайдці та лондонці розташувалися по сусідству. Колективи Юргена Клоппа та Грема Поттера ідуть на дев’ятому-десятому місцях чемпіонату Англії, відстаючи від першого лондонського Арсенала майже на 20 балів.