«Потужний меседж для світу»: Зінченко поділився емоціями від матчу з командою Шевченка

Переглядів 3074
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Потужний меседж для світу»: Зінченко поділився емоціями від матчу з командою Шевченка
Олександр Зінченко. Фото: Google
Лівий захисник збірної України та лондонського Арсеналу Олександр Зінченко поспілкувався з репортером під час благодійного матчу Game4Ukraine та оцінив перебіг гри.

Олександр Зінченко по гарячих слідах під час другого тайму висловився щодо цього благодійного матчу. Українець жартував та порівняв швидкість гри із АПЛ. 

«Чесно кажучи, гра проходить добре, атмосфера - неймовірна, велика кількість гучних імен навколо. Можливо, темп не такий, як в АПЛ, але якість - вау!»

Зінченко описав емоції, які відчував, перебуваючи на цій події. Він відзначив, що кожен, хто причетний до цього матчу — хороша людина.  

«Це дуже особливий момент для мене, я дуже пишаюся тим, що знаходжуся тут, це чудова подія. Всі люди, які зібралися тут і дивляться матч по телевізору - всі вони є великою частиною цієї події, тому що ми робимо хороші справи».

Зінченко пояснив, що ця гра — більше ніж матч. Українець чітко дав зрозуміти, що сьогоднішня подія дуже важлива.

«Ми хочемо, щоб діти повернулися до своєї школи, ми хочемо відбудувати цю будівлю (Михайло-Коцюбинський ліцей - прим. «УФ»), яка була зруйнована бомбами терористів.

Це ще один потужний меседж для решти світу - тут багато великих імен, які підтримують нас. Українцям дуже важливо подивитися цю гру безкоштовно та побачити, як усі ці знаменитості грають заради України. Вау, я вважаю, що це важливо», - сказав Зінченко.

  • Благодійний матч між командами Шевченка та Зінченка закінчився нічиєю 2:2. За команду гравця лондонського Арсеналу відзначився Даріо Срна.
  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Зібрані кошти підуть на відновлення Михайло-Коцюбинського ліцею Чернігівської області, зруйнованого окупантами у березні 2022 року.