Повернення Ярмоленка та Сидорчука: збірна України у повному складі готується до матчу з Англією

Переглядів 10041
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Повернення Ярмоленка та Сидорчука: збірна України у повному складі готується до матчу з Англією
Андрій Ярмоленко. Фото: УАФ
Збірна України продовжує підготовку до стартового поєдинку кваліфікації на чемпіонат Європи-2024 з командою Англією. Наступного дня після контрольної гри у команди було відновлювальне тренування.

В четвер, 23 березня, команда Руслана Ротаня провела товариський матч проти Брентфорда В (2:0). Після цього матчу команда провела відновлювальне тренування. Це заняття стало останнім на базі ФК Брентфорд, який упродовж цього робочого тижня забезпечував усе необхідне для підготовки синьо-жовтих.

На сьогоднішнє тренування до основної групи повернувся Сергій Сидорчук, який відновився після застуди. Також у всіх вправах брав участь капітан збірної Андрій Ярмоленко — як і Олександр Зінченко, якому тренери вчора дали відпочити після інтенсивного ігрового графіку в клубі, повідомляє офіційний сайт УАФ.

Вже завтра – заключний день підготовки до стартового поєдинку кваліфікації на «Вемблі». Українці розпочнуть передматчеве тренування на славнозвісній арені о 18:00 за місцевим часом.

Нагадаємо, що на головний матч підопічних Руслана Ротаня очікує в неділю, 26 березня. Цього дня збірна України у другому турі відбору на Євро-2024 зіграє проти команди Англії. Початок – 19:00 за київським часом.

X