«Повертаємось до роботи»: Ребров продовжив тренувати Аль-Айн

Переглядів 455
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Повертаємось до роботи»: Ребров продовжив тренувати Аль-Айн
Сергій Ребров. Фото: Google
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров, якого називають головним претендентом на посаду наставника національної команди України, повернувся до роботи з клубом.

Український фахівець Ребров продовжив працю з Аль-Айном та налаштований успішно виступити у 2023 році.

«Повертаємось до роботи. Докладатимемо всіх зусиль, щоб 2023 рік став для нас успішним і привів до вдалого завершення цього року», — написав Ребров у інстаграмі. 

Після 12 зіграних турів Аль-Айн із 19 очками займає сьому позицію у турнірній таблиці. Зазначимо, що команда Реброва та Ярмоленка не може виграти вже чотири гри поспіль.

Наступний матч Аль-Айн проведе проти Аль-Батеха 22 січня. Початок гри о 18:00 за Києвом.

Відмітимо, що зараз збірна України залишилася без головного тренера після того, як завершився контракт у Олександра Петракова. Головним претендентом на вакантну посаду вважається саме Ребров.

Нагадаємо, Петраков очолив збірну України у листопаді 2021 року. З 2011 до 2021 року він працював головним тренером у складі юнацьких команд збірної України U-17, U-18, U-19, U-20. Разом зі збірною України U-20 він став чемпіоном світу у сезоні 2018/19, обігравши у фіналі однолітків із Південної Кореї (3:1).

За Петракова збірна України не змогла потрапити на ЧС-2022, програвши у фіналі плей-офф відбору Уельсу (0:1) і посіла друге місце у своїй групі Ліги націй, віддавши лідерство Шотландцям.

X