Повторить шлях Тимощука: журналіст пояснив, чому Коноплянку планують викликати в збірну України

Переглядів 13098
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Повторить шлях Тимощука: журналіст пояснив, чому Коноплянку планують викликати в збірну України
Євген Коноплянка. Фото: ФК Краковія.
Журналіст Андрій Сеньків висловився про виклик до складу збірної України півзахисника Краковії Євгена Коноплянки, який востаннє викликався до національної команди два роки тому.

Руслан Ротань поведе збірну України на гру відбору Євро-2024 проти Англії. Раніше була інформація, що тренер молодіжки та Олександрії додав у заявку Євгена Коноплянку, який уже давно перебуває не в найоптимальніших кондиціях.

На думку Андрія Сеньківа, Ротань хоче дати Коноплянці можливість красиво завершити кар'єру у збірній, щоб він мав останній матч, як раніше подібне зробили для Анатолія Тимощука.

«Мені здається, що Ротань викликає Коноплянку лише для однієї мети – щоби Коноплянка красиво завершив кар'єру у збірній України. Більше не бачу причин.

Я не здивуюся, якщо на останніх хвилинах матчу з Англією, на тому самому стадіоні, де Коноплянка десять років тому забив гарний гол, він вийде на п'ять чи дві хвилини, як колись Тимощук у 2016 році на Євро», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-програми «КДК».

За збірну України Коноплянка всього провів 86 матчів, у яких забив 21 гол та віддав 15 результативних передач. Востаннє Євген викликався у головну команду у березні 2021 року