Повторив за динамівцем: півзахисник Шахтаря пішов на важливий крок та одружився

Переглядів 1466
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
Повторив за динамівцем: півзахисник Шахтаря пішов на важливий крок та одружився
Артур Микитишин та його дружина, фото: Instagram
Орендований у Шахтаря півзахисник Кривбасу Артур Микитишин скористався поточною зимовою паузою в Українській Прем'єр-лізі, щоб зіграти весілля зі своєю нареченою.

Хавбек Кривбасу офіційно узаконив свої стосунки з обраницею. Криворізький клуб не пройшов повз урочисту подію і привітав пару.

«Вітаємо новостворену родину та бажаємо молодятам жити та примножувати свою родину лише під мирним українським небом», – сказано у привітанні Кривбасу.

Зазначимо, що нещодавно пропозицію своїй дівчині зробив півзахисник Динамо Георгій Цитаїшвілі, який зараз грає в оренді в польському Леху.

Микитишин є вихованцем Шахтаря, проте за першу команду 19-річний виконавець поки не дебютував, задовольняючись виступами у складі гурту U-19.

Влітку 2021 Артур пішов в оренду в Маріуполь (13 матчів, гол і два асисти), а після початку повномасштабної війни в Україні півроку відіграв за угорський ФК III. Керюлеті (чотири поєдинки).

Минулого літа хавбек на правах річної оренди приєднався до Кривбасу (11 ігор, асист). Його контракт із Шахтарем дійсний до 31 грудня 2024 року.

X