«Позбавиться прізвиська «Агент 007»: англійська преса оцінила гру Мудрика у матчі Лестер – Челсі

Переглядів 1533
Євген Чепур Євген Чепур
0 голосів
«Позбавиться прізвиська «Агент 007»: англійська преса оцінила гру Мудрика у матчі Лестер – Челсі
Михайло Мудрик. Фото: Челсі
Михайло Мудрик у матчі 27-го туру АПЛ з Лестером (3:1) відзначився дебютним асистом та незарахованим голом за Челсі. Англійська преса оцінила дії вінгера.

Михайло Мудрик вийшов в основі Челсі на переможний поєдинок з Лестером та провів на полі 82 хвилини. За цей час він встиг відзначитися забитим голом, який було скасовано через офсайд та результативну передачу.

Статистичні портали виставили Мудрику одні з найгірших оцінок, а ось англійська преса оцінила гру українця позитивніше.

▶️ Відео незарахованого гола та першого асиста Михайла Мудрика за Челсі дивіться за ПОСИЛАННЯМ

Evening Standard – 6/10

Українець часто не потрапляв у темп і мало впливав на гру. Однак він чудово реалізував свій шанс, забивши у другому таймі, але арбітр не зарахував гол через офсайд. Віддав пізній асист на Хаверца.

Sportskeeda – 6.5/10

Мудрик показав середню гру, але віддав результативну передачу, чим допоміг Челсі забити третій гол. Українець виграв два єдиноборства і зробив два ключові паси.

90 хв – 6/10

Ще один непоказний виступ, але тепер він з полегшенням позбавиться прізвиська «Агент 007» (0 голів, 0 асистів у семи матчах).

Football London – 6/10

Досить неефективно грав у першому таймі на новій собі позиції. Насилу увійшов у гру. Ось другій половині зустрічі йому трохи не пощастило з офсайдом та гол скасували. Віддав чудовий асист головою на Хаверца.

Goal – 7/10

Віддав гольову передачу на Хаверца та був небезпечний протягом усього матчу.

Мудрик провів у складі Челсі сім матчів, у яких відзначився однією результативною передачею. У наступному матчі Челсі зіграє проти Евертона Віталія Миколенка 18 березня.