Представники Зеніту летять у Європу за ексзіркою чемпіонату України: відомий гравець відмовляє клубу Тимощука

Переглядів 8557
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
6 голосів
Представники Зеніту летять у Європу за ексзіркою чемпіонату України: відомий гравець відмовляє клубу Тимощука
Девід Нерес. Фото: ФК Бенфіка
Колишній зірковий вінгер донецького Шахтаря Давід Нерес, який зараз грає у лісабонській Бенфіці, може опинитися в санкт-петербурзькому Зеніті.

Вінгер лісабонської Бенфіки Давід Нерес відчуває недовіру з боку головного тренера клубу Роджера Шмідта, який рідко використовує його у складі команди.

У зв'язку з цим бразилець все ближче схиляється до трансферу в новий клуб.

Повідомляється, що санкт-петербурзький Зеніт продовжує переговори з Бенфікою щодо придбання Нереса. Вже наступного тижня представники російського клубу мають приїхати до Лісабону, щоб домовитися віч-на-віч. 

Сума трансферу може скласти від 40 до 45 млн євро, враховуючи бонуси за голи.

Однак Нересу не дуже подобається перспектива переїзду в російський чемпіонат, і він готовий почекати кращої пропозиції, повідомляє Maisfutebol.

  • Анатолій Тимощук працює у структурі Зеніту з 2017 року. Нині ексгравець збірної України є асистентом головного тренер Сергія Семака.
  • У січні 2022 року Нерес перейшов з Аякса до Шахтаря за 12 млн євро, але через початок повномасштабної війни не зіграв за український клуб жодного офіційного матчу.
  • Минулого сезону за Бенфіку бразилець провів у всіх турнірах 48 матчів, забив 12 голів та віддав 16 результативних передач.
  • Контракт гравця з Бенфікою діє до 30 червня 2027 року. Transfermarkt оцінює гравця у 25 мільйонів євро.