«Приїжджай в Україну, тут ти затримаєшся недовго»: Алієв різко відповів Дзюбі, який підтримав росію у війні

Переглядів 3427
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
«Приїжджай в Україну, тут ти затримаєшся недовго»: Алієв різко відповів Дзюбі, який підтримав росію у війні
Олександр Алієв. Фото: Google
Колишній футболіст київського Динамо та збірної України Олександр Алієв звернувся до російського форварда Артема Дзюби, який підтримав свою країну у повномасштабній війні.

Нападник московського Локомотива Артем Дзюба, який раніше був капітаном національної збірної росії, висловився за підтримку держави-агресора у повномасштабній війні в Україні.

«Я вірю у свою країну. Я – патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Надалі історія все розсудить, а зараз я повністю за свого президента, за путіна. Хоч убийте, я за свою країну і до кінця буду її.

Історія потім розсудить, хто правий, але я вірю і до кінця віритиму в те, що ми за праву справу», – заявив Дзюба в інтерв'ю російським ЗМІ.

Відомий український екс-футболіст Олександр Алієв відповів Дзюбі у своїх соціальних мережах.

«Я тобі хочу побажати одного. Щоб від усіх ракет, які летітимуть на Москву, ти зі своїм путлером навіть не встиг сховатися. Щоб ви відчули, що таке війна.

А якщо ти кажеш «убийте мене», то давай сюди в Україну. Скажи: «Хочу воювати в піда***армії Росії». І приїжджай сюди, тут недовго ти затримаєшся. І вб'ють тебе», – сказав Алієв.

38-річний Алієв після початку повномасштабної війни у нашій країні вступив до лав Збройних сил України. Олександр завершив професійну ігрову кар'єру у січні 2021 року.