«Про це треба питати у керівництва Дніпра-1»: Кучер відреагував на можливе звільнення після розгрому від Славії

Переглядів 2674
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Про це треба питати у керівництва Дніпра-1»: Кучер відреагував на можливе звільнення після розгрому від Славії
Олександр Кучер. Фото: СК Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував розгромну поразку своєї команди в першому матчі проти Славії у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи.

У четвер, 10 серпня, Дніпро-1 на виїзді поступилося празькій Славії із рахунком 0:3 в першому матчі третього раунду кваліфікації до Ліги Європи.

Головний тренер української команди Олександр Кучер прокоментував такий результат.

«Те, що ми планували зробити сьогодні, ми, звичайно, не виконали. Треба було розігрувати м’яч, входити в зони. Чомусь хлопці злякалися, почали просто бити вперед і дарувати м’яч супернику, а через це ми пропустили перший гол.

Якась метушня була у перші хвилини і дуже багато помилок. Грати було важко сьогодні, адже хлопці усе ще не відновилися після наслідків отруєння. Також був великий дводенний переїзд, і було видно, що гравці не відновили сили. Дуже важко їм було».

Також спеціаліст висловився щодо шансів на реванш.

«Результат, звичайно не на нашу користь – дуже неприємний рахунок перед матчем-відповіддю. Зараз головне відновити хлопців у першу чергу психологічно і фізично, адже у нас за два дні вже гра чемпіонату, а вже після цього будемо думати про матч-відповідь.

Треба встигнути відновитися. Знову зараз буде довгий переїзд, після чого одразу будемо грати».

Окрім цього, Кучер назвав головну відмінність між командами у цій грі.

«Ми розуміли, що Славія дуже сильна у фізичному плані, нав’язує багато боротьби і в цьому аспекті ми, звичайно, сьогодні поступилися».

Накінець український тренер відповів на запитання про своє майбутнє у дніпровському клубі.

«Думаю, що про це треба запитати у керівництва клубу», – приводить слова Кучера пресслужба Дніпра-1.

  • Матч-відповідь між командами відбудеться 17 серпня на стадіоні «Кошицька футболова арена» у словацькому місті Кошице. Гра розпочнеться о 21:00.
  • Переможець цієї пари в раунді плей-офф кваліфікації ЛЕ зіграє із луганською Зорею.
  • Той, хто програє, опуститься в Лігу конференцій, де в заключному відбірному турі зійдеться з тріумфатором пари Лех (Польща) – Спартак (Трнава, Словаччина).
  • Контракт Кучера розрахований до 2024 року.