Проблема Миколенка вирішена: захисник Евертона озвучив причину підняття якості гри

Переглядів 3561
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Проблема Миколенка вирішена: захисник Евертона озвучив причину підняття якості гри
Віталій Миколенко. Фото: Google
Захисник Евертона та збірної України Віталій Миколенко розповів про тривалу травму та оцінив власну фізичну підготовку в першій половині сезону 2023/24.

Миколенко в інтерв'ю клубному сайту зізнався, що вперше після переїзду до Англії його не турбують проблеми зі здоров'ям.

Після 18 місяців боротьби з ушкодженням стегна він нарешті знову почувається на 100%. Вирішити проблему Миколенка допоміг спеціаліст з Лондона, до якого звернувся медичний штаб Евертона.

«Отримав травму, щойно приєднався до клубу. Я грав, але не мав повного діапазону рухів. Відчував дискомфорт близько 18 місяців, потім звернувся до фахівця, який мені дійсно допоміг. У підсумку пропустив літні збори, але тепер проблему повністю вирішено.

Завжди важко пропускати передсезонку, тому що потрібно наздоганяти рівень інших футболістів. Зараз почуваюся комфортніше і бадьоріше, ніж будь-коли раніше. Думаю, що зможу ще поліпшити свій рівень», – сказав Миколенко.

Нагадаємо, що проблеми зі здоров'ям Віталій Миколенко зміг вирішити влітку 2023-го. Через лікування український захисник пропустив частину передсезонної підготовки та старт сезону.

  • Миколенко в поточному сезоні провів за Евертон 15 поєдинків у всіх турнірах, в яких забив два голи.
  • Контракт Віталія з Евертоном дійсний до червня 2026 року.Transfermarkt оцінює Миколенка у 25 мільйонів євро.
  • Після 16 турів Евертон має в активі 13 очок і посідає 17-те місце в турнірній таблиці АПЛ.
  • У наступному турі підопічні Шона Дайча на виїзді зіграють проти Бернлі. Поєдинок запланований на 16 грудня. Початок гри о 19:30.