«Проблема не лише в Мудрику»: тренер збірної Хорватії U-21 високо оцінив команду Ротаня

Переглядів 1790
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Проблема не лише в Мудрику»: тренер збірної Хорватії U-21 високо оцінив команду Ротаня
Михайло Мудрик. Фото: УАФ
Напередодні поєдинку групового раунду молодіжного Євро-2023 між Україною та Хорватією наставник «картатих» Драган Скошич поділився своїми очікуваннями від протистояння.

Драган Скошич заявив, що Україна володіє чудовими, індивідуально сильними нападниками, які можуть створити проблеми обороні Хорватії. Наставник відзначив пресинг команди Ротаня. 

«Я вперше представляю свою країну, і, звичайно, це дуже емоційний момент. Робота у збірній відрізняється від будь-якої іншої. Україна – це добре організована команда з чудовими, індивідуально сильними нападниками. Її гравці також потужні у високому пресингу. 

Також Скошич згадав про головну зірку молодіжки України Михайла Мудрика. На думку наставника, не варто думати лише про вінгера Челсі, адже в нашій збірній є й інші небезпечні гравці.

«Проблема не лише в Мудрику, у них є інші хороші виконавці. Важко сказати, як складеться поєдинок, але ми працювали над своїми варіантами і більше думали про свою гру. Наразі всі у команді здорові, травмованих немає», – зазначив Драган Скошич.

  • Матч Україна - Хорватія відбудеться 21 червня о 19:00.
  • За словами Ротаня, участь Михайла Мудрика в матчі з хорватами під питанням.
  • Фінал молодіжного Євро відбудеться восьмого липня в грузинському Батумі.
  • Потенційний матч плей-оф за путівку на Олімпіаду-2024 може відбутися 7-го (22.00) або 8 липня (16.00) у Бухаресті.