«Прочуханка від Льопіса подіяла на Луніна»: фанати оцінили гру українця проти МЮ та знайшли, у чому він кращий за Куртуа

Переглядів 2887
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Прочуханка від Льопіса подіяла на Луніна»: фанати оцінили гру українця проти МЮ та знайшли, у чому він кращий за Куртуа
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Голкіпер Реала та збірної України Андрій Лунін провів «сухий» матч проти Манчестер Юнайтед, що неабияк порадувало вболівальників «вершкових».

Андрій Лунін уже двічі під час американського турне Реала виходив на поле як основний голкіпер. Якщо у матчі з Міланом (3:2) у багатьох була неоднозначна оцінка його дій, то після гри з Манчестер Юнайтед (2:0) уболівальники мадридців у соціальних мережах засипали українця похвалою та навіть назвали компонент, в якому українець краще за Куртуа.

Carol: «Лунін виступив дуже добре, треба тільки додати йому впевненості».

Caraminga: «Я вважаю, що Лунін - чудовий воротар».

INVINCIBLE: «Лунін володіє ногами краще за Куртуа».

Також фанати згадали сварку українця з тренером воротарів мадридського Реала Льопісом. На думку прихильників «королівського» клубу Луніну потрібно набратися впевненості та зіграти більше матчів цього сезону.

Mickey: «Прочухан від Льопіса подіяв на Луніна».

Guitarra Toxica: «Лунін не буде основним, але я бачу, що він дорослішає».

NO PDIP: «Сподіваюся, Лунін залишиться і стане прикриттям Куртуа... Українець цього сезону має отримати більше ігрового часу».

  • Лунін минулого сезону відіграв 12 матчів, у яких пропустив 13 голів. Чотири поєдинки він провів «на нуль»;
  • Контракт Луніна з Реалом чинний до 20 червня 2024 року. Transfermarkt оцінює його в п'ять мільйонів євро;
  • 30 липня Реал проведе наступний контрольний матч проти Барселони.