«Продемонстрував безперечні здібності в Італії та Україні»: у Брайтоні пояснили, чому призначили Де Дзербі

Переглядів 616
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
«Продемонстрував безперечні здібності в Італії та Україні»: у Брайтоні пояснили, чому призначили Де Дзербі
Роберто Де Дзербі. Фото: Google
Технічний директор Брайтона Девід Вейр прокоментував призначення нового головного тренера англійського клубу, яким став колишній наставник донецького Шахтаря Роберто Де Дзербі.

У Брайтоні вважають, що Де Дзербі показав свій високий тренерський клас під час праці з Сассуоло та Шахтарем. Саме таку думку висловив технічний директор Брайтону Вейр.

«Роберто продемонстрував свої безперечні здібності у своїй роботі в Італії та Україні, і те, чого він досяг у Сассуоло, безумовно, виділяється.

За короткий час у Шахтарі він досягнув подальших успіхів, привівши клуб до перемоги у кубку та очоливши турнірну таблицю української Прем'єр-ліги, перш ніж війна раптово перервала його перебування там».

Також Вейр привітав Де Дзербі та побажав подальших успіхів.

«Ми раді вітати Роберто і з нетерпінням чекаємо на можливість надати його нашій команді, а також надати йому всю необхідну підтримку, щоб надати свою тренерську філософію і допомогти гравцям продовжити їхній блискучий початок сезону», — наводить слова Вейра прес-служба клубу.  

Після семи турів Брайтон посідає на четверте місце у турнірній таблиці чемпіонату Англії, маючи при цьому один матч у запасі.

X