«Пропущений гол нас зламав»: Кучер відреагував на виліт Дніпра-1 з Ліги Європи

Переглядів 1394
Данило Моісеєнков Данило Моісеєнков
1 голос
«Пропущений гол нас зламав»: Кучер відреагував на виліт Дніпра-1 з Ліги Європи
Олександр Кучер. Фото: Дніпро-1
Головний тренер Дніпра-1 Олександр Кучер прокоментував виліт своєї команди від празької Славії (1:4) у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи.

У четвер, 17 серпня, Дніпро-1 зіграв матч-відповідь проти Славії Праги у третьому раунді кваліфікації до Ліги Європи. Після поразки із рахунком 0:3 у першому поєдинку, дніпряни мали перемагати з різницею як мінімум у три м'ячі, проте гра закінчилася нічиєю – 1:1.

Головний тренер української команди Олександр Кучер прокоментував цей результат.

«Якщо порівнювати два матчі, то видно було що сьогодні (у четвер – прим. «УФ») на полі була команда. Хлопці не поступилися у боротьбі Славії, намагалися грати, прагнули перемогти, але пропущений гол зламав трохи нас.

Все ж таки за рахунку 1:0 шанси ще були, і був момент у нас. Звісно, що не хотілося пропускати так швидко, але ми вірили у перемогу».

Також Кучер висловився щодо усіх єврокубкових матчів Дніпра-1 цього сезону загалом. Нагадаємо, що у відборі до Ліги чемпіонів дніпряни поступилися Панатінаїкосу (3:5).

«Важко аналізувати. Чотири матчі у нас були і єврокубках з гарними командами. У нас були великі переїзди. Звісно, що важко відновлюватися, тому що коли ти п’ять годин проводиш в дорозі, приїжджаєш і відновитися не завжди виходить».

Спеціаліст не оминув і тему майбутнього суперника своєї команди у раунді плей-оф кваліфікації до Ліги конференцій Спартака із Трнави.

«В таких турнірах легких суперників не буває. Усі віддають всі сили і емоції заради таких матчів.

У нас буде нелегке протистояння. Будемо вивчати суперника, але точно знаю, що легко нам не буде», – приводить слова Кучер пресслужба Дніпра-1.

  • Нагадаємо, що матчі дніпрян проти Спартака пройдуть 24-го та 31 серпня і розпочнуться о 20:00.
  • В УПЛ подопічні Кучера встигли зіграти вже два поєдинки та набрали чотири очки. Наразі вони посідають восьму сходинку.