Пропустив м'яч між ніг і не дістав головою: як Ліверпуль двічі забив Евертону після помилок Миколенка

Переглядів 4073
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Пропустив м'яч між ніг і не дістав головою: як Ліверпуль двічі забив Евертону після помилок Миколенка
Віталій Миколенко. Фото: Google
Українець Віталій Миколенко став учасником двох епізодів, в яких Ліверпуль забивав Евертону. Захисник збірної України не відбив м'яч після пасів, які в підсумку стали асистами.

13 лютого в рамках АПЛ відбулося знамените ліверпульське дербі, в якому взяв участь український захисник Евертона Віталій Миколенко.

У першому таймі Дарівн Нуньєс зробив фланговий навіс на Мохамеда Салаха, який відправив м'яч у ворота Джордана Пікфорда. У цьому епізоді м'яч після навісу уругвайця пролетів над головою Миколенка, який не дістав до «шкіряного».

У другій половині зустрічі вже Салах віддав асист на Коді Гакпо, який подвоїв перевагу господарів. У цьому епізоді під час пасу єгиптянина м'яч прослизнув між ніг Миколенка.

Зазначимо, що ця зустріч завершилася перемогою Ліверпуля з рахунком 2:0.

Після цього поєдинку Евертон з 18 очками в активі посідає 18 місце в турнірній таблиці АПЛ. Зазначимо, що в цьому місяці «іриски» зіграють ще два матчі проти Лідса (18.02) та Астон Вілли (25.02).

Додамо стосовно Миколенка, що він зіграв уже в 23 матчах Евертона в цьому сезоні. Результативними діями українець не відзначався.