«Проти Чорноморця буде не так просто»: Циганик дав прогноз на матч Динамо в УПЛ, назвавши точний рахунок

Переглядів 4264
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
5 голосів
«Проти Чорноморця буде не так просто»: Циганик дав прогноз на матч Динамо в УПЛ, назвавши точний рахунок
Ігор Циганик. Фото: Google
Коментатор Ігор Циганик задоволений грою київського Динамо під керівництвом Олександра Шовковського. Він впевнений, що біло-сині переможуть і в грі проти Чорноморця.

Відомий український журналіст та коментатор, колишній ведучий програми Про футбол Ігор Циганик, зробив прогноз на матч 26-го туру української Прем’єр-ліги Динамо – Чорноморець. Також Циганик поділився своїми враженнями від гри столичного колективу під керівництвом Олександра Шовковського загалом.

«Динамо набрало хороший хід. Біло-сині відчули впевненість у своїх силах. Під керівництвом Олександра Шовковського кияни виграли три матчі поспіль. При цьому слід зазначити, що всі виграші були на виїзді».

Тепер же кияни повертаються на рідний стадіон, причому не формально, гра пройде в Києві, тож Циганик впевнений, що біло-сині без проблем мають здобути чергову перемогу.

«Проти Чорноморця буде не так просто, як здається. Динамо дійсно відчуває смак медалей, команда максимально зосереджена на боротьбі за медалі. Тому я поставлю на киян», - сказав Циганик в інтерв'ю порталу bookmaker-ratings.

Циганик навіть не побоявся спрогнозувати точний рахунок прийдешньої гри, сказавши, що Динамо переможе з рахунком 2:0.

Поєдинок Динамо - Чорноморець буде зіграно завтра, 13 травня, у Києві на стадіоні Динамо імені Валерія Лобановського. Початок гри о 14:00.