ПСЖ з голом 16-річного вундеркінда програв: Марсель Маліновського має шанс наблизитися до першого місця

Переглядів 1350
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
ПСЖ з голом 16-річного вундеркінда програв: Марсель Маліновського має шанс наблизитися до першого місця
Монако - ПСЖ. Фото: Google
Лідер чемпіонату Франції ПСЖ поступився Монако в центральному матчі 23 туру. Тепер Марсель українця Руслана Маліновського має кращі шанси у боротьбі за чемпіонський трофей.

Парі Сен-Жермен поступився в матчу чемпіонату Франції з Монако. Марсель українця Руслана Маліновського може покращити шанси у боротьбі за титул.

11 лютого в рамках 23 туру французької Ліги 1 Монако на своєму полі виграв у ПСЖ з рахунком 3:1. На гол 16-річного вундеркінда парижан Варрена Заїра-Емрі монегаски відповіли точними ударами у виконанні Головіна та Бен Йеддера, який оформив дубль. Цікаво, що всі голи були забиті у першому таймі.

ПСЖ з 54 очками продовжує лідирувати в чемпіонаті Франції. У другого Монако 47 балів. Третій Марсель має в своєму активі 46 очок і гру в запасі проти Клермона. Також зазначимо, що 26 лютого Марсель та ПСЖ зіграють між собою в очному поєдинку чемпіонату Франції.

Відзначимо, що Марсель зіграє на виїзді з Клермоном сьогодні. Початок цього матчу о 22:00.

Додамо, що восьмого лютого Марсель з розкішним голом Маліновського виграв у ПСЖ в матчі Кубку Франції (2:1). А ще раніше українець відзначився голом за провансальців в програшному поєдинку Ліги 1 з Ніццою (1:3) та став найкращим гравцем матчу у складі Марселя.