Пушич пролив світло на травму Судакова: лідер Шахтаря пропустив фінал Кубка України

Переглядів 363
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
2 голоси
Пушич пролив світло на травму Судакова: лідер Шахтаря пропустив фінал Кубка України
Фото: ФК Шахтар
Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич розповів про стан здоров'я півзахисника своєї команди Георгія Судакова, який пропустив фінал Кубка України з Ворсклою (2:1) через травму.

Георгій Судаков зазнав травми і не потрапив до заявки Шахтаря на фінальний матч Кубка України проти полтавської Ворскли, який відбувся на стадіоні "Авангард" у Рівному в середу, 15 травня (2:1).

Головний тренер «гірників» Марино Пушич розповів про пошкодження основного хавбека своєї команди та національної збірної України.

«На жаль, він травмувався на останньому тренуванні. Але в мене є і хороша новина - це несерйозне ушкодження. Він буде готовий зіграти на Євро-2024», – сказав Пушич на післяматчевій пресконференції.

21-річний Судаков провів за Шахтар у поточному сезоні 34 поєдинки у всіх турнірах, забив десять м'ячів і зробив шість гольових пасів.

Георгій дебютував за національну збірну України 2021 року і зіграв за неї 14 матчів, у яких забив один гол і оформив три асисти.

Збірна України під керівництвом Сергія Реброва зіграє у фінальній стадії Євро-2024. Суперниками команди на груповій стадії будуть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Календар збірної України в групі Євро-2024

  • 17 червня – Румунія – Україна;
  • 21 червня – Словаччина – Україна;
  • 26 червня – Україна – Бельгія.