Ракицький залишив Адана Демірспор: українець з цього приводу опублікував пост у інстаграмі

Переглядів 2062
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Ракицький залишив Адана Демірспор: українець з цього приводу опублікував пост у інстаграмі
Ярослав Ракицький. Фото: Google
Ярослав Ракицький більше не виступатиме за Адана Демірспор. Пр це український футболіст повідомив в Інстаграмі у себе на сторінці. За турецьку команду українець грав з липня 2022 року.

Український захисник Ярослав Ракицький залишив турецький клуб Адана Демірспор. Про це повідомив екс-футболіст збірної України у себе на сторінці в Інстаграмі.

«Дякую, Адана, що підтримали в непростий період. Я вдячний клубу, президенту, тренеру та вболівальникам! Наша співпраця припинена», - написав Ракицький.

Ярослав Ракицький у цьому сезоні зіграв за турецьку команду дев’ять матчів та зробив один асист. Контракт українця з Адана Демірспор, в який він перейшов у липні 2022 року, діяв до кінця сезону. На даний момент Адана Демірспор з 24 очками в активі знаходиться на третьому місці в турнірній таблиці Турецької Суперліги.

До переходу в турецький клуб Ракицький виступав за донецький Шахтар та пітерський Зеніт. Разом з Шахтарем Ракицький вісім разів став чемпіоном України, шість разів заволодів Кубком України та шість разів переміг у Суперкубку України.

Додамо, що за збірну України Ярослав Ракицький грав у 2009-2018 роках. За цей час захисник у футболці національної команди провів на полі 54 матчі, в яких він відзначився п'ятьма голами.