«Реактивні двигуни запрацювали. Мудрик – швидкий!»: легенда Манчестер Юнайтед оцінила дебют українця в Челсі

Переглядів 1205
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Реактивні двигуни запрацювали. Мудрик – швидкий!»: легенда Манчестер Юнайтед оцінила дебют українця в Челсі
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Колишній захисник Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд прокоментував дебют українського вінгера Челсі Михайла Мудрика в АПЛ у матчі проти Ліверпуля (0:0).

Колишній легендарний захисник Манчестер Юнайтед Ріо Фердінанд отримав задоволення від гри українського вінгера Мудрика в дебютному матчі за Челсі.

«Мушу сказати, що Мудрик, до речі, своїм першим торканням випустив м'яч із гри. Кожен у студії подивився один на одного: «80 мільйонів фунтів? Скільки?».

Але вже другим торканням він отримав жовту картку для Мілнера, який намагався збити його, знаючи, що Михайло втече від нього. Реактивні двигуни запрацювали.

Мудрик – швидкий! Цей хлопець ще навіть не у формі, він не грав останні шість тижнів. Уявіть, що станеться, коли він буде повністю готовим», – сказав Фердінанд.

15 січня український вінгер Мудрик перейшов з донецького Шахтаря в лондонський Челсі. Півзахисник підписав контракт до літа 2031 року, а зарплата гравця у новому клубі, за різними даними, становила від 5,5 мільйонів євро до 7,5 мільйонів євро.