Реал без Луніна був розгромлений Барселоною у виставковому матчі: перша поразка «вершкових» у США

Переглядів 21159
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
1 голос
Реал без Луніна був розгромлений Барселоною у виставковому матчі: перша поразка «вершкових» у США
Андрій Лунін та Тібо Куртуа. Фото: Реал Мадрид
В ніч з 29 на 30 липня в Арлінгтоні (штат Техас, США) зійшлися Реал та Барселона у виставковому матчі заокеанського турне.

Головний тренер Реала Карло Анчелотті у виставковому Ель-Класіко не дав зіграти Андрію Луніну, який виходив у перших двох спарингах проти Мілана (3:2) та Ман Юнайтед (2:0).

Барселона могла відкривати рахунок у цій грі вже на третій хвилині матчу – м'яч після удару від лінії штрафного влучив у поперечину воріт Тібо Крутуа, який отримав перші ігрові хвилини під час передсезонки.

15-й хвилині. Педрі перед штрафним майданчиком отримав м'яч і віддав передачу на правий фланг, куди вбіг Дембеле і потужним ударом відправив сферу у ворота Реала. Через п'ять хвилин Вінісіус Жуніор міг зрівнювати рахунок, але він зміг влучити ударом з пенальті тільки в поперечину.

На 38-й хвилині Реал змарнував супершанс – після першої спроби забити він влучив у поперечину, а після другої – у штангу.

У середині другого тайму Реала змарнував чергову нагоду забити - після потужного удару з-за меж штрафного майданчика сфера відправилася в поперечину воріт каталонців.

На 85-й хвилині Барселона перехопила м'яч на половині Реала, у підсумку Фермін Марін з-за меж штрафного послав м'яч у ліву верхню дев'ятку воріт мадридців.

За хвилину Вінісіус Жуніор накрутив двох захисників каталонців у штрафному майданчику і з гострого кута зарядив укотре в поперечину.

Фінальну крапку в цьому поєдинку поставив Ферран Торрес, який скористався плутаниною у штрафному Реала і забив гол на 91-й хвилині зустрічі.

Свій наступний матч у рамках американського турне Реал зіграє 3 серпня проти Ювентуса.