Реал Фарма готується до Другої ліги: десять гравців на перегляді, три втрати та кілька спарингів з Чорноморцем

Переглядів 622
Віктор Глухенький Віктор Глухенький
2 голоси
Реал Фарма готується до Другої ліги: десять гравців на перегляді, три втрати та кілька спарингів з Чорноморцем
Гравці Реал Фарма. Фото: ФК Реал Фарма
Одеський колектив максимально серйозно готується до поновлення виступів у чемпіонаті. Команда вже вийшла з відпустки та розпочала навчально-тренувальні збори.

Підготовка одеського Реала Фарма до сезону-2023/24 років йде повним ходом.  Ще на минулому тижні, 20 червня, підопічні Андрія Пархоменка вийшли з відпусток і зібралися в Одесі. Зараз вони вже знають з ким матимуть контрольні поєдинки найближчим часом.

«На 1 та 12 липня заплановані спаринги з одеським Чорноморцем, ще один поєдинок у найближчі півтора-два тижні зіграємо з аматорським колективом Витязь, з яким не змогли провести фінальний матч у рамках зимової першості», - сказав Андрій Пархоменко.

Але не всім передсезонним планам наставника Реала Фарма судилося втілитися у життя. 

«Мали також двічі зустрітися у контрольних поєдинках із Скоруком, проте цей колектив знявся із змагань», – сказав Пархоменко в інтерв'ю UA-Футбол.

Також за словами керманича «фармацевтів», в новому сезоні кольори клубу більше не захищатимуть півзахисники Микита Кошкін, Віталій Мячин і Євген Ратушняк. Всі троє виконавців вже залишили розташування клубу. 

Нині у команді на перегляді перебуває десять молодих вихованців із одеських футбольних шкіл.

  • В сезоні 2022/2023 років Реал Фарма зайняв шосте місце в підсумковій турнірній таблиці;
  • У 18 іграх команда з Одеси спромоглася набрати 30 очок.