Реал шукатиме досвідченого воротаря-резервіста: Лунін зібрався змінити клубну прописку

Переглядів 3383
Дмитро Котков Дмитро Котков
2 голоси
Реал шукатиме досвідченого воротаря-резервіста: Лунін зібрався змінити клубну прописку
Лунін та Куртуа. Фото: Реал Мадрид
Мадридський Реал має бажання знайти досвідченого воротаря, який буде резервістом Тібо Куртуа, тому що Андрій Лунін хоче виступати за команду, в якій він матиме ігрову практику.

Український воротар Андрій Лунін має намір залишити мадридський Реал, тому що у нього немає бажаної кількості ігрової практики, бо основним голкіпером галактікос є зірковий бельгієць Тібо Куртуа. Про це повідомляє авторитетне видання AS.

Таким чином, «королівський клуб» влітку хоче підсилитися досвідченим воротарем, який не матиме серйозних амбіцій, але буде готовий грати на високому рівні 10-12 поєдинків за сезон.

Стосовно Луніна, поки що невідомо, в який саме клуб може перейти український воротар.

Зазначимо, що в цьому сезоні український голкіпер зіграв за Реал 12 матчів, в яких він пропустив 13 м’ячів та чотири рази залишив свої ворота у недоторканості.

Також є інформація, що в матчах, які залишилося Реалу зіграти в цьому сезоні, слід очікувати українця Луніна через те, що Тібо Куртуа буде відновлюватися від травми.

Додамо, що за чотири тури до завершення сезону Барселона виграла чемпіонський трофей Ла Ліги. На фініші сезону «галактікос», у яких 71 очко, боротимуться за друге місце з третім Атлетіко, який має 69 балів у своєму активі.

X