Реал зазнав розгромної поразки в Лізі чемпіонів: стало відомо, чи зміниться тренер у Луніна

Переглядів 5937
Дмитро Котков Дмитро Котков
4 голоси
Реал зазнав розгромної поразки в Лізі чемпіонів: стало відомо, чи зміниться тренер у Луніна
Карло Анчелотті. Фото: Реал Мадрид
Карло Анчелотті залишиться працювати на посаді головного тренера мадридського Реала, незважаючи на те, що вершкові вилетіли з Ліги чемпіонів, програвши Ман Сіті.

Керівництво мадридського Реала не планує звільняти італійського аленаторе Карло Анчелотті з посади головного тренера «галактікос», незважаючи на розгромну поразку від Манчестер Сіті (0:4) у матчі-відповіді півфіналу Ліги чемпіонів та виліт з найпрестижнішого єврокубку. Про це повідомляє видання The Athletic.

Зазначається, що італійський тренер продовжить свою роботу в мадридському клубі, а зміни будуть проведені в інших сферах.

Оточення Анчелотті також вважає, що варіант зі зміною головного тренера «галактікос» наразі є малоймовірним, тому що жодних натяків від керівництва Реала стосовно таких кроків не було.  Відомо, що Анчелотті має підтримку в роздягальні мадридської команди, тому що цього сезону «вершкові» здобули титули Суперкубку УЄФА, Клубного чемпіонату світу та Кубку Іспанії. Чинний контракт італійця з «королівським клубом» закінчиться наступного року.

Додамо, що за чотири тури до завершення сезону Барселона виграла чемпіонський трофей Ла Ліги. На фініші сезону «галактікос», у яких 71 очко, боротимуться за друге місце з третім Атлетіко, який має 69 балів у своєму активі.