Реал визначився із заміною Луніна: джерело назвало голкіпера, який привернув увагу «королівського» клубу

Переглядів 1494
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Реал визначився із заміною Луніна: джерело назвало голкіпера, який привернув увагу «королівського» клубу
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Доля українського голкіпера Андрія Луніна у мадридському Реалі перебуває у підвішеному стані. Поки що невідомо, у якому клубі продовжить кар'єру воротар збірної України у новому сезоні.

Андрій Лунін не має ігрового часу в Реалі та розглядає варіант зі зміною клубної прописки. У мадридському клубі знають про плани українського голкіпера і перебувають у пошуку дублера Тібо Куртуа.

За даними Defensa Central, найближчого літа Лунін залишить Реал і керівництво мадридців обрало наступником українця в команді голкіпера загребського Динамо Домініка Ліваковича.

Джерело повідомляє, що мадридський клуб готовий викласти за хорватського воротаря щонайбільше п'ять-шість мільйонів євро.

Контракт 28-річного Ліваковича з Динамо діє до 15 червня 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює голкіпера в 14 мільйонів євро.

У поточному сезоні Домінік у складі загребської команди провів 48 матчів у всіх турнірах, у яких пропустив 48 м'ячів та у 13 поєдинках відіграв на «нуль».

24-річний Лунін цього сезону провів за Реал 12 матчів, у яких пропустив 13 голів, чотири поєдинки він відіграв на «нуль». Договір голкіпера з «вершковими» розрахований і 30 червня 2024 року. Трансфермаркт оцінює його у п'ять мільйонів євро.

X