«Реал захищався добре, щоб не чинити тиск на Луніна»: експерт оцінив гру українця в Ель Класико

Переглядів 2489
Євген Чепур Євген Чепур
3 голоси
«Реал захищався добре, щоб не чинити тиск на Луніна»: експерт оцінив гру українця в Ель Класико
Андрій Лунін. Фото: Реал
Коментатор Setanta Sports Дмитро Джулай поділився спостереженнями за грою Андрія Луніна у матчі дев'ятого туру чемпіонату Іспанії проти Барселони (3:1).

Журналіст Джулай вважає, що гравці Реалу допомогли Луніну провести один із матчів, що запам'ятовуються, в кар'єрі на хорошому рівні.

«Уболівальники Реалу перед Класіко могли переживати за відсутність досвіду у Луніна у таких матчах, але фахівці нагадували, що він чемпіон світу U-20 викликається до збірної.

Зрозуміло, що вся команда захищалася дуже добре в цій грі, щоб не чинити тиск на воротаря саме в Класіко», — сказав Джулай в ефірі подкасту «Стара Школа».

Український голкіпер зіграв в шести останніх матчах мадридців через відсутність бельгійця. За цей час українець пропустив чотири голи та у двох матчах залишив свої ворота сухими

Матч наступного туру іспанської Прімери між Реалом та Севільєю відбудеться завтра на стадіоні «Сантьяго Бернабеу» у Мадриді та розпочнеться о 22:00 за київським часом. Після десяти турів мадридці одноосібно лідирують в чемпіонаті Іспанії, маючи у своєму активі 28 пунктів.

X