«Лунін готовий конкурувати за місце першого номера збірної України»: Вацко оцінив виступи українського голкіпера в Реалі

Переглядів 1810
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
«Лунін готовий конкурувати за місце першого номера збірної України»: Вацко оцінив виступи українського голкіпера в Реалі
Андрій Лунін. Фото: Реал Мадрид
Відомий коментатор та блогер Віктор Вацко відзначив виступ голкіпера Андрія Луніна в останніх матчах Реала. Українець зіграв шість матчів поспіль за мадридців через травму основного воротаря Реала Тібо Куртуа.

Вацко вважає, що наявність ігрової практики в Реалі допомогла Луніну зміцнити віру та бажання прогресувати в одному з найкращих клубів світу та конкурувати з Куртуа.

Також Вацко поділився своїми почуттями щодо українця в мадридському Реалі. Він зазначив, чому цей період часу для Луніна був дуже важливим.

«Для Луніна було важливо показати, що він готовий грати у найкращому клубі світу. Мені приємно, що там є український хлопець, котрий не просто так отримує там зарплату».

Вацко оцінив шанси та перспективи Луніна в збірній Україні. Він вважає, що конкуренція на місце основного голкіпера збірної дуже потужна.

«Навіть не отримуючи ігрової практики, Лунін готовий конкурувати за місце першого номера збірної України», – сказав Вацко в ефірі подкасту «Стара Школа».

На цю мить Реал посідає перше місце у турнірній таблиці Прімери, набравши 28 очок у десяти матчах. 22 жовтня підопічні Карло Анчелотті проведуть наступний матч проти Севільї. У заявку на цей поєдинок потрапили Куртуа та Лунін.