«Ребров, коли мене бачить, постійно підійде, обійме, а Шевченко навіть ніколи не зателефонує»: Сабо висловився про легенд Динамо

Переглядів 9270
Павло Клименко Павло Клименко
5 голосів
«Ребров, коли мене бачить, постійно підійде, обійме, а Шевченко навіть ніколи не зателефонує»: Сабо висловився про легенд Динамо
Йожеф Сабо. Фото: Google
Колишній головний тренер київського Динамо Йожеф Сабо розповів про ставлення до нього з боку ексфорвардів столичного гранду Сергія Реброва та Андрія Шевченка.

Йожеф Сабо розповів, як свого часу врятував Андрія Шевченка від згубного впливу Віктора Леоненка. Тоді батько майбутньої зірки світового футболу сказав, що Андрій має поставити пам'ятник тренеру за життя. 

«Навряд чи Шевченко поставить пам'ятник. Він якийсь… Ось Ребров, коли мене бачить, постійно підійде, обійме, поцікавиться здоров'ям. Шевченко навіть ніколи не зателефонує. Бувало, випадково зустрічалися в УАФ, говорили, а так – ні».

Також Сабо заявив, що не ображається на Шевченка, але іноді хотів би, щоб той зателефонував та дізнався, як у нього справи. 

«Я не ображаюся. Може, Андрій не хоче дзвонити, бо йому було соромно за минуле, чи він думає, що мені треба допомагати. Але, дякувати Богу, мені допомагати не треба, я на життя заробив, і діти у мене є, якщо щось допоможуть. Можна просто зателефонувати та дізнатися, як справ», – сказав Сабо в ексклюзивному інтерв'ю сайту «Український футбол».

Йожеф Сабо очолював Динамо у своїй кар'єрі кілька разів: у 1992 та 1994, з 1995 по 1997, з 2004 по 2005 та у 2007 роках.