Ребров не стримав сміху під час півфіналу Кубка ліги: відео емоцій українського тренера на розгром від Аль-Айна

Переглядів 5720
Павло Клименко Павло Клименко
2 голоси
Ребров не стримав сміху під час півфіналу Кубка ліги: відео емоцій українського тренера на розгром від Аль-Айна
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував перший матч 1/2 фіналу Кубка ліги проти Аль-Насра, який завершився впевненою перемогою команди українця з рахунком 4:1.

Сергій Ребров високо оцінив прагнення футболістів своєї команди до перемоги і сильну гру, яку вони показали в матчі проти Аль-Насра.

«Наше завдання в протистоянні було непростим, тим паче, що команді забракло зусиль важливих елементів командної системи: Лаби, Канедо та Едвая, але команда показала сильну гру й домоглася необхідного результату», – цитує Реброва пресслужба клубу.

Під час матчу український тренер був у гарному настрої. Камери зафіксували сміх Реброва та його помічника Вісенте Гомеса у грі з Аль-Насром.

Додамо, що один із голів у цьому матчі забив український півзахисник Андрій Ярмоленко. Для досвідченого вінгера це 12-й м'яч за команду в цьому сезоні.

Матч-відповідь півфіналу між Аль-Насром і Аль-Айном відбудеться 21 травня і розпочнеться о 18:35 за київським часом.

Контракт 48-річного Реброва з Аль-Айном діє до 30 червня 2023 року. За підсумками цього сезону команда під керівництвом українця посіла друге місце в Про-Лізі ОАЕ.