Ребров поставив серйозне завдання Ярмоленку та Аль-Айну напередодні старту у новому турнірі

Переглядів 1269
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
Ребров поставив серйозне завдання Ярмоленку та Аль-Айну напередодні старту у новому турнірі
Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Аль-Айн під керівництвом українського тренера Сергія Реброва готується провести першу офіційну гру після перерви у рамках Кубка Президента проти Дібба Аль-Фуджайра. Тренер розповів про свої очікування на пресконференції.

Ребров заявив, що цей турнір є одним із пріоритетних завдань для всього клубу Аль-Айн.

«Справді, розіграш Кубка Президента важливий для клубу Ай-Айн та його керівництва, тренерського штабу, гравців та фанатів. Ми повинні бути зосереджені під час гри, щоб досягти нашої мети».

Фахівець наголосив, що його команда до цієї гри підходить в оптимальному складі. Таким чином, у грі може взяти участь і 33-річний український вінгер Андрій Ярмоленко, на рахунку якого три голи та три гольові передачі у десяти матчах за Аль-Айн цього сезону.

«У нас повний склад. Гравці багато працюють і тренуються, поки все добре. Ми ще маємо час до матчу, і я впевнений, що все йде добре і за планом», – цитує фахівця клубна пресслужба.

Зазначимо, що матч 1/6 Кубка Президента Аль-Айн – Дібба Аль-Фуджайра відбудеться 8 грудня. Стартовий свисток пролунає – о 14:45.

У регулярній першості команда Реброва завершила першу частину сезону на шостому місці у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ.