«Ребров вирішив забрати собі»: відома співачка розповіла про благородний вчинок наставника Аль-Айну

Переглядів 9989
Євген Чепур Євген Чепур
5 голосів
«Ребров вирішив забрати собі»: відома співачка розповіла про благородний вчинок наставника Аль-Айну
Сергій Ребров. Фото: Аль-Айн
Популярна українська співачка MAMARIKA розповіла про широкий жест головного тренера Аль-Айна Сергія Реброва. Тренер викупив особливий прапор України для допомоги ЗСУ.

Співачка MAMARIKA приїхала в Дубай, щоб провести благодійний концерт для збору коштів на користь ЗСУ. Також вона взяла із собою прапор України з підписами бійців Азова, щоб провести аукціон.

«У нас є близькі друзі з батареї артрозвідки Азова. Ми для них відкривали кілька зборів і допомагали. Хлопці подарували прапор зі своїми підписами. Ми вирішили, що було б круто провести аукціон».

Однак уже перебуваючи в Дубаї, співачка дізналася, що там на державному рівні заборонені аукціони. На щастя, про цю ситуацію дізнався головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров, який сам викупив цінний лот.

«Коли сказали, що аукціони заборонені, то я дуже засмутилася. Однак Сергій Ребров, гордість України, вирішив перебити всі ставки і забрати лот собі. Ми за це дуже вдячні, бо з порожніми руками приїжджати було нереально», - сказала MAMARIKA в інтерв'ю Ютуб-каналу Анна Реброва.

Зазначимо, що співачка спільно з Ребровим, Олександром Зінченком, Андрієм Ярмоленком і Романом Яремчуком змогла зібрати 2,3 мільйона гривень на дрони для ЗСУ.