Ребров вирушив у Дубай: в ОАЕ пояснили, у чому справа

Переглядів 5725
Євген Чепур Євген Чепур
1 голос
Ребров вирушив у Дубай: в ОАЕ пояснили, у чому справа
Сергій Ребров. Фото: Google
Аль-Айн Сергія Реброва вчора вирушив у Дубай напередодні виїзного матчу з Аль-Ахлі в рамках 1/4 фіналу Кубка президента, який запланований на завтра, 6 березня.

Ребров не вперше заздалегідь вивозить свою команду на виїзні матчі до Дубаю, щоб максимально відповідально готуватися вже на місці до поєдинку. Щось подібне він робив напередодні поєдинку Аль-Айна з Аль-Шарджею (0:1) у Суперкубку ОАЕ.

На прес-конференції перед матчем із Аль-Ахлі Ребров заявив, що розраховує на підтримку вболівальників команди у цьому складному протистоянні.

«Я завжди щасливий, коли бачу уболівальників Аль-Айну на трибунах. Незважаючи на нашу поразку у Суперкубку, вони завжди прагнуть підтримати команду. Пам'ятаючи про важливість майбутнього матчу, ми повинні йти пліч-о-пліч і боротися за перемогу», – цитує Реброва сайт Аль-Айна.

Зазначимо, що у матчі з Аль-Ахлі найімовірніше не візьме участі 33-річний український вінгер Аль-Айна Андрій Ярмоленко, який отримав травму у матчі за Суперкубок.

У чемпіонаті країни Аль-Айн посідає третє місце після 18 зіграних матчів. Від лідера першості Аль-Ахлі підопічних Реброва відокремлюють два пункти.