Ребров заради збірної України відмовив шейхам: джерело повідомило подробиці

Переглядів 1539
Олександр Карпенко Олександр Карпенко
3 голоси
Ребров заради збірної України відмовив шейхам: джерело повідомило подробиці
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Блогер та коментатор Віктор Вацко розповів що головний тренер збірної України Сергій Ребров отримав кілька пропозицій з ОАЕ, які передбачали можливість поєднування роботи в клубі та національній команді.

Ребров отримав спокусливу пропозицію від Аль-Джазіри та Аль-Шабаба, які були не проти відпускати коуча до збірної, але Сергій Станіславович відкинув ці варіанти.

«Я вам зараз історію розкажу. Ребров відхилив недавно просто шалену із фінансової точки зору пропозицію від Аль-Джазіри. Причому клуб погоджувався на сумісництво у клубі та збірній України. Ребров відмовився. Я знаю, Аль-Шабаб також був зацікавлений, також виходив – там гроші космос, я не розумію, цифри не буду говорити, щоб ніхто не «поплив». Ребров все це відхилив.

Всі, хто до цієї збірної наближений, говорять – Ребров – фанатик, він живе цією збірною. Я вважаю, що така людина необхідна УАФ», – сказав Вацко.

Нагадаємо, за підсумками позачергового Конгресу УАФ Ребров став віце-президентом УАФ, увійшовши в команду нового голови організації Андрія Шевченка.