Ребров знову вийде на поле: тренер збірної України зіграє у благодійному матчі в Лондоні за команду Шевченка

Переглядів 1873
Артем Жилінський Артем Жилінський
3 голоси
Ребров знову вийде на поле: тренер збірної України зіграє у благодійному матчі в Лондоні за команду Шевченка
Сергій Ребров. Фото: УАФ
Головний тренер збірної України Сергій Ребров візьме участь у благодійному матчі, який організували Олександр Зінченко та Андрій Шевченко на реконструкцію Михайло-Коцюбинського ліцею в Чернігівській області.

Сергій Ребров став черговим підтвердженим учасником благодійного матчу на підтримку України у Лондоні, який організовують Олександр Зінченко та Андрій Шевченко.

Наставник національної команди Ребров зіграє за команду Шевченка.

Зазначимо, що вже відомі склади команд на цю благодійну подію. На матчі будуть футболісти, ексгравці, різні актори та селебріті.

  • Команда Шевченка: Михайло Мудрик, Джанфранко Дзола, Рікарду Карвалью, Лука Тоні, Діда, Массімо Оддо, Карло Кудічіні, Вільям Галлас, Клод Макелеле, Самюель Ето'О, Майкл Ессьєн, Фабіо Каннаваро, Кларенс Зеєдорф.
  • Тренер: Емма Хейз.
  • Команда Зінченка: Єнс Леманн, Джолеот Лескотт, Патрік Бергер, Стюарт Пірс, Пер Мертезакер, Йон-Арне Ріїсе, Роббі Кін, Антоніо Валенсія, Патрік Вієйра, Вес Морган, Джек Вілшер, Бакарі Санья, Едгар Давідс, Шота Арвеладзе.
  • Тренер: Арсен Венгер.

Раніше також стало відомо, що свою участь у матчі Game4Ukraine підтвердив легендарний гравець каталонської Барселони Жерар Піке.

  • 46-річний Шевченко торік став амбасадором платформи United24, яка займається збором коштів на потреби українців, які постраждали від війни в нашій країні.
  • 26-річний Зінченко, який виступає за лондонський Арсенал, приєднався до ініціативи президента України в травні 2023 року.
  • Матч відбудеться 5 серпня в Лондоні на «Стемфорд Брідж».