«Реброву та Ярмоленку не до нас»: фанати Аль-Айна не вірять в українського тренера та досвідченого вінгера

Переглядів 2252
Павло Клименко Павло Клименко
3 голоси
«Реброву та Ярмоленку не до нас»: фанати Аль-Айна не вірять в українського тренера та досвідченого вінгера
Андрій Ярмоленко та Сергій Ребров. Фото: ФК Аль-Айн
Аль-Айн на чолі з Сергієм Ребровим не зміг у 21-му турі обіграти лідера чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів Аль-Ахлі (1:1), а вболівальники команди розкритикували цей результат.

За п'ять турів до кінця чемпіонату команда Реброва відстає від лідера на п'ять пунктів і, найімовірніше, не стане чемпіоном країни цього сезону.

На тлі такого турнірного становища вболівальники Аль-Айна в соціальних мережах накинулися з критикою на керівництво клубу та Сергія Реброва. Дісталося і українському вінгеру Андрію Ярмоленку.

«На жаль, у нас найгірше керівництво, тренер та гравці у світі».

«Це кінець! Команді потрібна нова кров».

«Нульовий сезон. Ми вже втомилися після кожного матчу слухати одні й ті самі заяви Реброва».

«У всьому винне керівництво. Тренер [Ребров] сказав, що не хоче продовжувати працювати, а ви перепідписали з ним контракт. Окрім цього, підписали українського гравця [Ярмоленка]. Їхня країна воює, їм зараз не до нас».

«Сподіваюся, керівництво врахує помилки та зрозуміє, що нам потрібні нові гравці для вирішення завдань».

«Ми програли чемпіонат та кубок. Провальний сезон».

33-річний Ярмоленко провів у поточному сезоні 23 поєдинки у всіх турнірах, забив вісім м'ячів та зробив п'ять результативних передач.

Аль-Айн зіграв 21 матч, набрав 41 очко і посідає друге місце у турнірній таблиці чемпіонату ОАЕ. Відставання від лідера Аль-Ахлі складає п'ять залікових пунктів за п'ять турів до кінця турніру.

5 квітня Аль-Айн зіграє на виїзді з Аль-Васлом у першому матчі 1/2 фіналу Кубка ОАЕ, а через чотири дні проведе гостьовий поєдинок із Хаур-Факканом у рамках 22-го туру національного чемпіонату.