Рік тому Зінченко став чемпіоном Англії: фото незабутніх емоцій футболіста і трофея в українському прапорі

Переглядів 559
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
Рік тому Зінченко став чемпіоном Англії: фото незабутніх емоцій футболіста і трофея в українському прапорі
Олександр Зінченко. Фото: ФК Ман Сіті
Рік тому український лівий захисник Олександр Зінченко у складі Манчестер Сіті вчетверте виграв чемпіонат Англії. На жаль, цього сезону українець не зміг повторити це досягнення у складі Арсеналу.

У завершальному турі Манчестер Сіті обіграв Астон Віллу з рахунком 3:2 та з 93 очками фінішували на першому місці. Другим став Ліверпуль. Під час святкування перемоги Зінченко обернув головний трофей чемпіонів Англії в український прапор та не зміг стримати емоцій.

Для українського захисника Манчестер Сіті Олександра Зінченка цей трофей став десятим із клубом та другим поспіль чемпіонством. Рік тому український футболіст також тріумфував до АПЛ. Після овацій трибуни фанатів їхнього футбольного клубу Олександр не стримував емоцій.

26-річний Зінченко в дебютному сезоні провів за Арсенал 33 матчі, в яких забив один гол та зробив дві результативні передачі.

Нагадаємо, що вчора, 20 травня, Ноттінгем Форест переміг Арсенал, зробивши таким чином Манчестер Сіті чемпіоном Англії. Український захисник не брав участь у матчі через травму. Головний тренер «канонірів» Мікель Артета підтвердив, що Зінченко в цьому сезоні більше не зіграє.