«Рівнозначно виграшу АПЛ»: фанати Арсеналу активно обговорюють те що, лондонці можуть підсилитися Фелішем та Мудриком

Переглядів 2127
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
«Рівнозначно виграшу АПЛ»: фанати Арсеналу активно обговорюють те що, лондонці можуть підсилитися Фелішем та Мудриком
Михайло Мудрик. Фото: Google
Жоау Феліш та Михайло Мудрик можуть приєднатися до лондонського Арсеналу. Багато хто з фанатів Арсеналу задоволений такими трансферами, які можуть підсилити лідера АПЛ.

Лондонському Арсеналу запропонували посилити свою команду португальським форвардом Жоау Фелішем, який на даний момент є гравцем мадридського Атлетіко. 23-річного португальця пропонують Арсеналу взяти в оренду в січні всього за вісім мільйонів фунтів. 

Цікаво, що орендна угода має покрити зарплату Феліша. Окрім «канонірів» на Жоау також претендують такі команди, як Манчестер Юнайтед, лондонський Челсі та Парі Сен-Жермен. 

До слова, лондонський Арсенал також активно цікавиться українським вінгером донецького Шахтаря Михайлом Мудриком. І може виникнути питання, як лондонський клуб буде діяти на трансферному ринку.

У твіттері фанати лондонського клубу активно обговорюють потенційні переходи в Арсенал португальця Жоау Феліша та українця Михайла Мудрика. 

NARA: «Мудрик і Феліш....ми непереможні»

OmondiWinston: «Феліш і Мудрик будуть поповненням нинішнього складу!!!!! Зрештою, ми можемо виграти»

Peixer: «Купити Мудрика і Феліша в оренду»

Josh Omari: «Жоау Феліш і Мудрик в Арсенал у січні! Я кажу, чому б і ні? Це рівнозначно виграшу Ліги та заяві на єврокубки в наступні роки!»

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.