Як це вплине на потенційний трансфер Мудрика? Арсенал може орендувати португальця, якого називають заміною Роналду

Переглядів 1530
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Як це вплине на потенційний трансфер Мудрика? Арсенал може орендувати португальця, якого називають заміною Роналду
Михайло Мудрик. Фото: Google
Португальський нападник Жоау Феліш може стати футболістом лондонського Арсеналу. Команда Мікеля Артети шукає різні варіанти для підсилення атакуючого потенціалу.

Лондонському Арсеналу запропонували посилити свою команду португальським форвардом Жоау Фелішем, який на даний момент є гравцем мадридського Атлетіко. 23-річного португальця пропонують Арсеналу взяти в оренду в січні всього за вісім мільйонів фунтів, повідомляє видання Daily Record. 

Цікаво, що орендна угода має покрити зарплату Феліша. Окрім «канонірів» на Жоау також претендують такі команди, як Манчестер Юнайтед, лондонський Челсі та Парі Сен-Жермен. 

До слова, лондонський Арсенал також активно цікавиться українським вінгером донецького Шахтаря Михайлом Мудриком. І може виникнути питання, як лондонський клуб буде діяти на трансферному ринку.

Лондонський Арсенал на даний момент з 37 очками в активі лідирує в чемпіонаті Англії. Також «каноніри» зіграють в плей-офф Ліги Європи.

У цьому сезоні Михайло Мудрик, якого ЗМІ сватають в Арсенал, зіграв за Шахтар 18 поєдинків, у яких він відзначився десятьма голами та вісьмома асистами.

Після першої частини сезону донецький Шахтар з 30 очками в активі іде на другому місці в турнірній таблиці Прем’єр-ліги України. У третього київського Динамо також 30 балів у активі. Лідер УПЛ Дніпро-1 має 35 очок.

X