«Різниця полягає у сьомому номері»: тренер Малиновського назвав основну причину поразки Марселя у матчі з ПСЖ

Переглядів 2836
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Різниця полягає у сьомому номері»: тренер Малиновського назвав основну причину поразки Марселя у матчі з ПСЖ
Руслан Малиновський. Фото: ФК Марсель
Головний тренер Марселя Ігор Тудор, під керівництвом якого виступає Руслан Малиновський, проаналізував останній матч своєї команди в чемпіонаті Франції проти ПСЖ.

Марсель в центральному матчі 25-го туру Ліги 1 проти ПСЖ зазнав розгромної поразки від чинного чемпіона Франції на власному полі з рахунком 0:3.

Головний тренер Марселя Тудор назвав вирішальний фактор, який вплинув на результат, а також згадав момент, який міг змінити перебіг матчу.

«Якщо порівняти два матчі (цей і в Кубку Франції – прим. «УФ»), то різниця полягає у сьомому номері (Мбаппе – прим. «УФ»). Ми грали так само, гравці хотіли досягти успіху, але коли проти тебе грають Мессі, Руїс, Маркіньос, Верратті та Рамос – це дуже складно зробити.

Могло скластися враження, що ми були повільнішими, ніж зазвичай, але можу вас запевнити, що суперник просто грав краще. Якби Тавареш забив на початку матчу, сценарій гри міг би бути іншим, але за рахунку 0:2 на користь ПСЖ все дуже ускладнилося», — сказав Тудор.

Український хавбек Марселя Руслан Малиновський вийшов у стартовому складі та провів на полі 81 хвилину ігрового часу. Для півзахисника збірної України сьогоднішній матч став десятим у складі ОМ.

ПСЖ (60 очок) завдяки перемозі над Олімпіком збільшив відрив від команди Ігора Тудора до восьми очок. 1 березня Марсель чекає кубковий поєдинок проти Аннесі з другого дивізіону.

X