«Роль Мудрика зросте в наступному сезоні»: в Англії вірять в прогрес українця

Переглядів 576
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Роль Мудрика зросте в наступному сезоні»: в Англії вірять в прогрес українця
Михайло Мудрик. Фото: ФК Челсі
Михайло Мудрик зможе стати основним гравцем Челсі наступного сезону. Так вважають англійські експерти, аналізуючи поточну ситуацію у лондонському клубі.

Михайло Мудрик поки що не є залізно основним футболістом Челсі. Журналісти з Football London зазначили, що багато фанів синіх очікували побачити українця у матчі з Евертоном (2:2) після успішної гри проти Лестера (3:1). Однак вінгер провів усю гру на лаві запасних.

На думку експертів, така ситуація пов'язана із великою конкуренцією у лінії атаки «пенсіонерів».

«Окрім Пулішича, Поттер має Зієша, Стерлінга і навіть Маунта, яких можна поставити на цю позицію. Це не кажучи вже про інших гравців групи атаки, таких як Хаверц та Фелікс».

На думку авторів статті, ситуація для Мудрика незабаром може налагодитися, оскільки багато хто з його конкурентів, швидше за все, залишить Челсі.

«Можливо, клуб має інтерес до продовження оренди Фелікса, але він збирається піти. Навколо Пулішича та Зієша останнім часом ходило багато розмов про можливий трансфер. У першого наприкінці наступного сезону закінчується контракт».

Роль Мудрика, як і його партнера новачка Ноні Мадуеке, зросте вже наступного сезону.

«На даний момент і Мадуеці і Мудрику дали час, щоб акліматизуватися в новому середовищі змагань. Швидше за все, роль нових вінгерів зросте наступного сезону», – підсумували журналісти.

Нагадаємо, що Мудрик перейшов до Челсі із Шахтаря у січні цього року за 70+30 мільйонів євро. На його рахунку у футболці синіх сім матчів, у яких він зробив одну результативну передачу.

X