Роналду врятував екстренера Шахтаря від ганьби: Аль-Наср вийшов в 1/4 Клубного кубку арабських чемпіонів

Переглядів 993
Владислав Лютостанський Владислав Лютостанський
3 голоси
Роналду врятував екстренера Шахтаря від ганьби: Аль-Наср вийшов в 1/4 Клубного кубку арабських чемпіонів
Кріштіану Роналду та Луїш Каштру. Фото: Getty Images
У третьому турі Клубного кубка арабських чемпіонів аравійський Аль-Наср, який очолює колишній головний тренер Шахтаря Луїш Каштру, зіграв внічию з єгипетським ФК Замалек (1:1).

У четвер, 3 серпня, ФК Аль-Наср зіграв внічию з ФК Замалек в рамках третього туру групового раунду Клубного кубка арабських чемпіонів 2023 (1:1).

Перший тайм пройшов без забитих голів. М'ячем більше володіла команда Луїша Каштру, проте за статистикою ударів обидва клуби були практично рівні.

У другому таймі на полі з'явився зірковий партнер Кріштіану Роналду по атаці ‒ Садіо Мане, для якого цей матч став дебютним за Аль-Наср.

Вже на 52-й хвилині гри не менш зірковий бразильський захисник команди Каштру ‒ Алекс Теллес зіграв рукою у власному штрафному майданчику. Головний арбітр матчу Редуан Жиєд призначив пенальті, яке успішно виконав єгипетський вінгер Зізо.

Наприкінці гри команду Каштру врятував гол головою від легендарного португальського нападника Роналду, який зрівняв рахунок на 87-й хвилині.

Фінальний свисток арбітра зафікусував на Міжнародному стадіоні імені Короля Фахда нічию між єгипетським та аравійським клубом, яка дозволила команді Каштру вийти до 1/4 фіналу турніру.

Клубний кубок арабських чемпіонів. Третій тур

Замалек – Аль-Наср – 1:1 (0:0)

Голи: Зізо, 53 (пенальті) – Роналду, 87.

  • Перша місце в групі посів Аль-Шабаб (сім очок), друге Аль-Наср (п'ять очок), третє Замалек (чотири очки), четверте Монастир (нуль очок).
  • У 1/4 фіналу команда Роналду зіграє з чинним чемпіоном турніру марокканським ФК Раджа Касабланка.
  • Каштру очолював Шахтар із 2019-го по 2021 рік та привів «гірників» до чемпіонського титулу в сезоні 2019/20.