Каштру дебютував за Аль-Наср на офіційному рівні: Роналду вийшов на заміну, не реалізував моменти та завівся після матчу (відео)

Переглядів 2054
Дмитро Котков Дмитро Котков
1 голос
Каштру дебютував за Аль-Наср на офіційному рівні: Роналду вийшов на заміну, не реалізував моменти та завівся після матчу (відео)
Роналду та Каштру. Колаж: Google
Колишній головний тренер донецького Шахтаря Луїш Каштру провів перший офіційний матч на чолі аравійського Аль-Насра, у складі якого виступає зірковий форвард Кріштіану Роналду.

Луїш Каштру дебютував на чолі аравійського Аль-Насра у домашньому матчі групової стадії Арабського клубного кубка чемпіонів проти Аль-Шабаба (0:0).

На 62 хвилині зустрічі колишній головний тренер Шахтаря випустив на заміну зіркового нападника Кріштіану Роналду.

Португальський футболіст одразу отримав капітанську пов'язку та мав кілька моментів, щоб відкрити рахунок, але не реалізував їх. 38-річний Роналду навіть забив м’яч, проте арбітри скасували взяття воріт через офсайд.

Після фінального свистка Кріштіану залишав поле на емоціях через нереалізовані шанси.

Відео заведеного Роналду можна переглянути в телеграм-каналі FanDay.net

  • Роналду перейшов до Аль-Насру у статусі вільного агента у січні та провів за арабську команду 20 матчів, у яких забив 14 голів і зробив дві результативні передачі.
  • 61-річний Каштру очолював Шахтар з 2019 по 2021 рік і привів «гірників» до чемпіонського титулу за підсумками сезону 2019/20.
  • Наступні матчі на груповій стадії Арабського клубного кубка чемпіонів Аль-Наср проведе проти туніського Монастира (31 липня) та єгипетського Замалека (3 серпня).