«Російські гроші важливіші за мир»: Зозуля жорстко відреагував на заборону ФІФА на виступ Зеленського на ЧС-2022

Переглядів 1515
Павло Клименко Павло Клименко
1 голос
«Російські гроші важливіші за мир»: Зозуля жорстко відреагував на заборону ФІФА на виступ Зеленського на ЧС-2022
Роман Зозуля. Фото: instagram
Відомий український нападник Роман Зозуля прокоментував відмову ФІФА продемонструвати заяву президента України Володимира Зеленського перед фіналом ЧС-2022 між Аргентиною та Францією.

Нагадаємо, що ФІФА заборонила, але президент України Володимир Зеленський звернувся до всього світу із закликом до миру напередодні фінального матчу чемпіонату світу з футболу у Катарі.

«Трибуни стадіонів пустіють після матчу, а після війни міста залишаються порожніми. Тому війни мають зазнати краху, а світ має стати чемпіоном, як це тут зараз – у Катарі. Чемпіонат світу, а чи не світова війна. Це можливо!»

Це слова із звернення президента Зеленського. Жодної політики, лише констатація нашої жорстокої реальності. Вони могли б прозвучати сьогодні перед фіналом ЧС, але для ФІФА російські гроші важливіші за мир у світі», – написав Зозуля.

У фінальному матчі чемпіонату світу зустрінуться збірні Аргентини та Франції. Поєдинок відбудеться у катарському Лусаїлі у неділю, 18 грудня, і розпочнеться о 17:00 за київським часом.

Додамо, що наразі Роман Зозуля активно допомагає ЗСУ та українським біженцям у Європі. До цього в Іспанії він грав за Бетіс, Альбасете та Фуенлабраду. 

В Україні Роман захищав кольори київського Динамо та Дніпра. За збірну України Зозуля зіграв 33 матчі, в яких він забив чотири м'ячі.

Раніше ми писали, що 33-річний Зозуля, який останні півроку перебував у пошуках нової команди, підписав контракт із клубом третього іспанського дивізіону Райо Махадаонда.

X