«Росія агресор чи путін красунчик?»: журналіст має претензії до нового тренера Зорі Лалатовича

Переглядів 12105
Артем Жилінський Артем Жилінський
1 голос
«Росія агресор чи путін красунчик?»: журналіст має претензії до нового тренера Зорі Лалатовича
НенадаЛалатович. Фото: Google
Відомий спортивний журналіст Андрій Сеньків прокоментував призначення Ненада Лалатовича на пост головного тренера Зорі та висловився щодо позицій серба стосовно війни в Україні.

Декілька днів тому стало відомо, що Ненад Лалатович змінив Патріка ван Леувена на тренерському містку Зорі. Після свого призначення сербський фахівець ще не встиг висловитися про війну в нашій країні та своє ставлення до росіян.

На думку відомого журналіста Андрія Сеньківа, Лалатовичу варто озвучити свою позицію щодо війни в нашій країні.

«Мене дико бісить, що в Україну їдуть тренери з Сербії і ніхрена не говорять про війну. Найперше, що в нього потрібно запитати: Що ти думаєш про те, що відбувається в Україні? Росія агресор чи путін красень?».

Також Сеньків вважає, що наставник з часом може очолити команду в російському чемпіонаті.

«Нехай він скаже, що думає, бо через рік ми його побачимо тренером якогось Єнісею. Це може бути латентний сепар чи адекватний серб. Тому я хочу від нього щось почути», – сказав Сеньків в ефірі ютуб-каналу «КДК».

  • Зоря за підсумками сезону 2022/23 посіла третє місце в УПЛ і наступного сезону зіграє у плей-офф кваліфікації Ліги Європи.
  • Останнім місцем роботи 45-річного Лалатовича була сербська Младость, яку він очолював з березня по червень.
  • Під час професійної кар'єри Ненад виступав за донецький Шахтар. Захисник грав за «гірників» з 2003 по 2005 рік з річною перервою на оренду в німецький Вольфсбург.